Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / E-scooters zijn cool

E-scooters zijn cool

Sharing is caring

Scooters en motorfietsen zijn niet heel verschillend en toch, in sommige opzichten, wel. Met een versnellingsfiets bestuur je meerdere functies. De koppeling met je linkerhand, het gaspedaal met de rechter, de achterrem onder de rechtervoet, versnellingen onder de linker. Fietsers genieten hiervan, maar voor velen kan dit overweldigend worden. Gearless scooters of scooters zijn een stuk eenvoudiger, en als city runabouts zijn ze perfect. Dus, als je jezelf afvraagt of e-scooters het waard zijn om te kopen? Dan is het antwoord: ja!

Wat is een bromfiets

Een bromfiets is elk tweewielig voertuig met een motor van 50 cc of kleiner en met een topsnelheid van ongeveer 50 mph of minder. Een voorbeeld van een bromfiets is een fiets – met werkende pedalen – die ook een kleine motor heeft. Een voertuig zonder pedalen kan echter nog steeds kwalificeren als een bromfiets. De afdeling motorvoertuigen van elke staat definieert bromfietsen en scooters een beetje anders en mensen gebruiken de termen vaak door elkaar.

Voordelen

Scooters krijgen een prachtig benzineverbruik . Sommige elektrische scooters halen zelfs 100+ mpg - wat geweldig is in vergelijking met een auto. Als je bereid bent om de mogelijkheid om op de snelweg te komen opoffert en je besluit een van de kleinere modellen te kopen, dan kun je nog meer benzineverbruik behalen met je eerste scooter. Scooters kunnen goedkoop zijn . Een woord van waarschuwing hier echter, sommige van de nieuwere scooters met alle toeters en bellen (zoals grotere wielen, het vermogen om op de snelweg te gaan en stijlvolle ontwerpen) kunnen behoorlijk duur zijn - kosten meer dan 4.000 euro. Als u zich zorgen maakt over het milieu, kost een hybride scooter of een elektrische scooter ongeveer 9.000 euro. Aan de lage kant kun je echter een mooie nieuwe scooter krijgen voor ongeveer 500. euro Dus al met al zijn scooters niet zo duur.

Voordat u een scooter koopt

Als je nog nooit op een e-scooter Westland of motor hebt gereden, is het een goed idee om een cursus scooter rijden te volgen, zodat je alles weet wat er te weten valt over het rijden op je eerste scooter. Veel steden hebben 1-daagse cursussen om je de basis van het scooter rijden te leren. Een helm met gesloten gezicht (helmen met open gezicht zijn geen goed idee, omdat je ernstige schade aan je gezicht zou kunnen toebrengen als je zou crashen - zelfs als je met lage snelheden rijdt.)